Reppy.dk | Find og sammenlign priser på din reparation

FORTROLIGHEDS- OG COOKIEPOLITIK

Reppy.dk ApS indsamler dine personoplysninger, for at du kan indgå en handel med os på www.reppy.dk. Indsamling af dine personoplysninger sker når du godkender vores handelsbetingelser.

Vi indsamler nedstående oplysninger:

  • Navn,

  • E-mail,

  • Postnummer,

  • Telefonnummer,

  • Information om dit køb.

Reppy.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare, du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Reppy.dk ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via www.reppy.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og grunden hertil.

Hvad bruges mine oplysninger til?

Vi indsamler kun den nødvendige data, og opbevarer den, kun så længe den er nødvendig for formålet. Først og fremmest benytter vi dine oplysninger til at behandle og fremsende din ordre foretaget på www.reppy.dk. Vi bruger også dine oplysninger hos vores kundeservice og til at forbedre brugeroplevelsen på Reppy.dk, samt i forbindelse med markedsføring og konkurrencer såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev og har givet samtykke hertil. Dine oplysninger kan endvidere blive brugt i forbindelse med mistanke om svindel, samt efterforskning heraf.

Hvem deles mine oplysninger med?

Hos Reppy.dk ApS handles der direkte med fysiske værksteder på vores platform www.reppy.dk. For at værkstederne kan behandle din ordre, deles dine oplysninger med de værksteder/webshops, som skal levere din ordre.

Vi samarbejder derudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Den dataansvarlige er adm. direktør Abdirahman M. Jama.

Vi opbevarer vores kundeoplysninger krypteret.

Transmitterer vores kundeoplysninger krypteret.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Rettigheder

Som registreret hos Reppy.dk ApS har du følgende specifikke rettigheder, som du til enhver tid kan gøre brug af:

Retten til indsigt:

Du har til enhver tid til at gøre brug af din indsigtsret, hvilket betyder, at du har ret til få adgang til den data, som vi har registreret om dig

Retten til at blive glemt:

Du har til enhver tid ret til at blive glemt. Hvilket betyder at du kan anmode om at få slettet al data vi har registreret om dig. Som følge af bogføringsloven kan vi dog ikke garantere, at vi kan slette al data registreret om dig.

Retten til dataportabilitet:

Du har til enhver tid ret til at anmode om at få udleveret den data, du har givet os, i et alment anvendt maskinlæsbart format til videregivelse, til en anden specifik modtager.

Retten til indsigelse:

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine data og hvor de finder sted, baseret på visse grundlag. F.eks. kan du gøre indsigelse mod behandlingen af din persondata, hvis formålet er direkte marketing, samt profilering.

Retten til berigtigelse:

Du har til enhver tid ret til at få rettet dine registrerede data, hvis du mener, at disse ikke er korrekte.

Retten til begrænsning:

I forbindelse med nogle af dine andre rettigheder har du ret til at anmode om begrænset databehandling i stedet for fuldkommen sletning eller under vurderingen af din indsigelse. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Reppy.dk ApS via e-mail: mindata@reppy.dk. Du kan til enhver tid rette henvendelse til datatilsynet herom.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@reppy.dk

COOKIES

Ved at benytte www.reppy.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.

Ønsker du at læse om, hvilke cookies der bruges på www.reppy.dk samt hvorledes du sletter cookies, så klik her: www.reppy.dk/privacy-policy

Hvad er cookies?

Cookies er en tekstfil, der registrerer dit besøg på hjemmesiden samt din brugeradfærd, eller lade dig slippe for at skulle logge på, hver gang du besøger bestemte websteder. Oplysningerne registreres på brugerens egen harddisk, smartphones/tablets og andet IT-udstyr. På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Det er forskelligt, hvor længe cookies gemmes. Nogle slettes når din browser lukker ned, mens andre kan gemmes i op til 2 år.

Hvad bruger vi cookies til?

  • At forbedre din brugeroplevelse

  • At gøre indhold og tilbud relevant for dig

  • At genkende dig fra besøg til besøg

  • At gennemføre din bestilling

  • At måle trafikken på vores hjemmeside og danne statistikker ud fra dette

Tredjeparts-cookies

Reppy.dk ApS samarbejder med en række services, som også benytter sig af cookies på vores hjemmeside. Se herunder hvilke services det kan være, og hvad de bruges til..

Google

Registrerer din adfærd på sitet og måler effektiviteten af vores annoncering.

Reppy.dk

Registrerer præferencer omkring profil-login.

Facebook

Bruges til målretning af reklamer fra Reppy.dk, på hhv. Facebook og Instagram.

Bing

Registrerer din adfærd på siden og måler effekten af vores annoncering på Bing.

Sletning af cookies

Hvis du vælger at slette cookies og stoppe med at lagre dem i din browser, skal du være opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en optimal brugeroplevelse på Reppy.dk. Herunder finder du en kort guide til hvordan du kan slette og evt. fremover undgå lagring af cookies.

Internet Explorer

Sådan fjerner du eksisterende cookies fra din browser: Vælg knappen ‘Funktioner / Tools’ i statusbaren, yderst i højre side. Derefter holder du musen over ‘Sikkerhed / Safety’ og vælger ‘Slet Browserdata / Delete Browsing history’. Markér afkrydsningsfeltet ‘Cookies og webstedsdata / cookies and website data’, og vælg derefter ‘Slet / Delete’.

Sådan blokerer eller tillader du cookies fremadrettet i Internet Explorer 11: Vælg knappen ‘Funktioner/ Tools’ i statusbaren, og vælg derefter ‘Internetindstillinger / Internetoptions’. Vælg fanen ‘Beskyttelse af personlige oplysninger / Privacy’, vælg ‘ Avanceret / Advanced’ under ‘Indstillinger / Settings’, og vælg, om du vil tillade eller blokere eller have vist en besked om cookies for første- og tredjeparter. Vælg til sidst ’OK’.

Sådan blokerer eller tillader du cookies i Internet Explorer 10 eller tidligere: Vælg knappen ‘Funktioner’ i statusbaren, og vælg derefter ‘Internetindstillinger’. Derefter holder du musen over ’Indstillinger’ og flytter den helt op for at blokere alle cookies. Vælg til sidst ’OK

Mozilla Firefox

Sådan fjerner du eksisterende cookies fra din browser: Klik på menu-knappen, og derefter ’ Indstillinger / Options’. Klik på ’ Privatliv & Sikkerhed / Privacy & Security’, og find afsnittet ’Cookies og webstedsdata / Cookies and Site Data’. Klik på knappen ’Ryd data / Clear Data’. Sørg for at der er flueben ud for både Cookies og websteds-data (for at fjerne login-oplysninger og indstillinger til websteder) samt Cached web-indhold (for at fjerne gemte billeder, scripts og andet cached indhold). Klik til sidst på knappen ’ Ryd / Clear’.

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet: Klik på menu-knappen, og derefter ’Blokering af indhold / Content Blocking’. Det åbner en side med Firefox’ indstillinger. Tryk på ’Privatliv & Sikkerhed / Privacy & Security’, vælg ’Tilpasset / Custom’ og sæt flueben ud for ’ Cookies’.

Google Chrome

Sådan fjerner du eksisterende cookies fra din browser: Klik på menuen (de tre små prikker) øverst til højre og vælg ’Indstillinger / Settings’ og derefter ’Avanceret / Advanced’. Under ’Sikkerhed og Privatliv / Privacy and security’ vælger du så ’Indstillinger for websites / Site settings’. Klik på ’Cookies’ efterfulgt af ’Se alle cookies og websitedata / See all cookies and site data’ og ’Slet alle / Remove all’. Bekræft til sidst ved at klikke ’Ryd alle / Clear all’.

Sådan undgår du lagring af cookies fremadrettet: Klik på menuen (de tre små prikker) øverst til højre og vælg ’Indstillinger / Settings’ og derefter ’Avanceret / Advanced’. Under ’Sikkerhed og Privatliv / Privacy and security’ vælger du så ’Indstillinger for websites / Site settings’. Klik på ’Cookies’. Aktivér eller deaktiver ved at vælge ’Tillad, at websites gemmer og læser cookiedata / Allow sites to save and read cookie data’. Du kan tillade cookies fra det website, du besøger, mens cookies fra andre websites, der ejer annoncer eller billeder på websiden, blokeres. Du blokerer disse tredjepartscookies ved at aktivere ’Bloker tredjepartscookies / Block third-party cookies.

Logstatistik

Logstatistik bruges på Reppy.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette typisk forlades mm.

På Reppy.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.