Om os

Hvem er vi?

Som vi alle ved, så kan det at skulle få sin smartphone, tablet eller computer repareret være lidt af et mareridt, og spørgsmålene er mange. Hvor skal man gå hen? Hvad koster det? Hvor lang tid skal man undvære sit produkt? Det kan kræve en del research at finde det rigtige IT-værksted, der kan reparere til en fair pris, og oftest kan man ikke overkomme at skulle finde frem til svarene.

Netop derfor findes Reppy.dk! Vi er sat i verden, for at give dig en overskuelig, gratis og hurtig sammenligning af markedet indenfor reparationer af smartphones, tablets og computere. Vi sammenligner de forskellige IT-værksteders priser, bedømmelser, kvalitet, reparationstid og service, så du kan finde lige præcis den løsning, der passer bedst til dig, på nærmest ingen tid!

Derfor er Reppy.dk den bedste løsning for dig

Når du har fundet den rette reparatør til dit produkt, kan du via vores platform booke den tid hos IT-værkstedet, der passer bedst ind i din dagligdag. Når du booker tid hos et IT-værksted, får du også med det samme oplyst, hvor lang tid der typisk afsættes til lige netop denne type reparation. På den måde sparer du både tid og penge, og du slipper for at skulle undvære dit produkt i flere dage, for ærlig talt, hvem har lyst til at gå længere tid uden kontakt til omverdenen? Derfor mener vi, at Reppy.dk er den bedste løsning for dig.

Reppy.dk’s gratis sammenligningsservice giver dig som forbruger en gennemsigtighed og et overblik, der kan være utrolig svært at skabe selv.

Vi opdaterer hele tiden vores databaser, samtidig med at vi forbedrer og udvider vores sortiment. På den måde er du derfor altid sikret en præcis og fair sammenligning af netop den løsning, du efterspørger.

Derudover tilbyder vi også vejledning, svar på spørgsmål og interessante artikler på vores blog.

Vores mission

Vores mission hos Reppy.dk er, at give dig som forbruger alle de oplysninger, der er nødvendige for at træffe den bedste og mest tilfredsstillende beslutning vedrørende reparation af dit produkt. Ved at tilbyde en uafhængig, gratis og brugervenlig online platform, gør vi det nemt for dig at finde lige præcis det IT-værksted, der passer bedst til dig og din reparation. Du får ikke bare tre tilbud, du får ALLE tilbuddene - lige her hos Reppy.dk!

Vi ønsker, at reparationer skal være så nemme og overskuelige som muligt, og derfor er vores vigtigste mission, at du som forbruger sparer både tid og penge, og at du får repareret dit produkt på den måde, der passer bedst til dig og din situation.

Så nemt er det at bruge Reppy.dk

På Reppy.dk vælger du selv IT-værkstedet, der skal reparere dit produkt, samtidig med at du selv vælger den tid, som ville passe dig bedst. Du bliver informeret om, hvor lang tid reparationen tager, og du skal derfor ikke undvære dit produkt i flere dage, så du hurtigst muligt kan komme tilbage til en normal hverdag.

Herunder viser vi dig to eksempler på situationer, hvor vi ved Reppy.dk, vil kunne hjælpe dig, og hvor nemt og simpelt det kan være.

Eksempel 1:

Du har tabt din højt elskede iPhone på fortovet, og skærmen er desværre ødelagt. Telefonen virker sådan set stadigvæk, men det er svært at se noget på den ødelagte skærm, men hvor kan du egentlig få fikset din smartphone henne? Det er her, at Reppy.dk kommer ind i billedet. Du husker, at du har hørt et sted på nettet, hvor du kan få et godt og hurtigt overblik over, hvor du kan få din mobil repareret. Så du går straks ind på Reppy.dk, indtaster dit postnummer, vælger hvilken model din telefon er, og vælger så ’udskiftning af skærm.’ Så viser Reppy.dk dig alle IT-værksteder i nærheden af dig, der kan reparere din iPhone. Nu er det så bare op til dig at vælge hvilket tilbud, der passer dig bedst, og få den fikset hurtigst muligt. Nemmere bliver det vidst ikke.

Eksempel 2:

Du bruger din iPad dagligt til at se alle dine elskede film og serier på. Den har altid godt kunne holde strøm i lang tid uden problemer, men nu er batteriet begyndt at dø hurtigere og hurtigere, og du føler hele tiden, at du skal lade din iPad op, og hvad er pointen med en tablet, der er bundet til stikkontakten? Det er super irriterende, især når du sidder midt i din yndlingsserie, og den så dør foran dig. Skal du nu virkelig til at købe en ny iPad med et bedre batteri? Nej, du skal bare booke en tid til reparation via Reppy.dk. Ligesom i ovenstående eksempel, vælger du helt selv, hvor og hvornår du vil have din iPad repareret. Det er nemt, og snart kan du se alle de serier på iPad, som du vil, i timevis uden at skulle sidde lige ved en stikkontakt.

Skulle du stadig sidde og brænde inde med nogle spørgsmål, det kan være alt imellem himmel og jord, så sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. Så tøv ikke med at kontakte os.

Du er altid velkommen til at kontakte os:

Information

Stifter & Direktør

Abdirahman M. Jama, amj@reppy.dk

Stifter & CTO

Mads Cordes, mc@reppy.dk