Find din MICROSOFT Reparation

Sammenlign priser, reparationstid, kvalitet meget mere hos 200 IT-værksteder med få klik.

Sammenlign priser på reparation af din MICROSOFT smartphone eller tablet.

Sammenlign priser på reparation af din MICROSOFT smartphone eller tablet. Vi hjælper dig med at sammenligne It-værksteder ud fra kvalitet, pris og varighed på reparationen af din MICROSOFT smartphone eller tablet, så du nemt og hurtigt kan finde det rette IT-værksted, der tilbyder lige nøjagtig den reparation, som du har brug for.

Hos Reppy.dk samarbejder vi med mange IT-værksteder for at give dig de bedste omstændigheder, til at vælge netop dét IT-værksted, der passer bedst til dig og dine behov, når du skal have repareret din MICROSOFT smartphone eller tablet.

Find og sammenlign priser hos IT-værkstder nær dig her.

Microsoft

Microsoft er et af verdens største it-firmaer, og er grundlagt i USA af Bill Gates og Paul Allen, og producerer i dag alle mulige elektroniske produkter og programmer. Vi kender alle Microsoft med deres Windows styresystem og Office programmer. Vi kan nærmest ikke undgå nogensinde at bruge disse produkter, men det er typisk på computere, men de har altså også smartphones! Lige på dette område har de haft svært ved at hamle op med deres andre store konkurrenter som Appel og Google, men de har produceret Windows smartphones, så du faktisk går rundt med din egen lille pc i lommen eller tasken, og siden da har de opkøbt Nokia. En af deres mest kendte smartphones er deres Microsoft Lumia modeller, der kører med Windows 10, så den har de samme funktioner som din pc, og den er af god kvalitet.

Men ligesom din pc, holder den desværre ikke til at blive tabt eller spildt vand ud over, og hvad gør du så? Jo, du finder den ønskede reparation, sammenligner priserne og vælger lige det it-værksted, som du vurderer, har de nødvendige reparationer og gode priser. Når du har booket din reparation, er du godt på vej til at have din Microsoft smartphone tilbage, så du kan komme videre på farten.

Vælg en model og find priser

Smartphone

    Tablet