Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle køb eller booking af reparationer og services på Reppy.dk. Betingelserne frafalder kun i tilfælde af anden skriftlig aftale mellem køber/sælger/bruger og Reppy.dk Der tages forbehold for fejl i forbindelse Reppy.dk’s eller IT-værkstedernes udarbejdelse og fremsendelse af priser, reparationer og services, herunder tryk- og/eller taste- samt beregningsfejl. Reppy.dk eller IT-værkstedet vil orientere kunden hurtigst muligt i tilfælde af sådanne fejl samt fremsende korrigeret tilbud.

Generelle oplysninger:

  • Reppy.dk ApS

  • CVR: 41683643

  • Seebladsgade 2, 1.

  • 5000 Odense C

  • info@reppy.dk

  • Tlf: +45 31 31 37 16

Om Reppy.dk-tjenesten

Reppy.dk er en webbaseret tjeneste, der drives af Reppy.dk ApS, og som retter sig mod smartphone, tablet og computerejere og IT-værksteder, hvor brugerne kan anvende tjenesten som platform for at booke/bestille på konkrete specificerede værkstedsopgaver, anmelde IT-værksteder, få råd og vejledning samt oprette en brugerprofil. IT-værksteder kan anvende platformen til at være til rådighed på brugernes forespørgsler samt promovere deres virksomhed ved hjælp af deres værkstedsprofiler på tjenesten.

Anvendelse

Nærværende handelsbetingelser gælder for alle services, der bliver solgt på Reppy.dk, som vores brugere måtte bestille på hjemmesiden.

Levering

Vi bestræber os på at levere og færdiggøre din reparation eller service på den angivne reparationstid, hvis andet ikke er aftalt skriftligt mellem køber og Reppy.dk – dog kan der forekomme længere leveringstid, såfremt enheden er udsolgt – dette vil vi meddele kunden.

Services

Vores services, som bliver bestilt på hjemmesiden, er afhængigt af det valg,som vores brugere foretager. Eventuelle fejltastning er derfor ikke Reppy.dk’s ansvar. Vores brugere kan dog altid kontakte os telefonisk eller på mail for at rette og ændre eventuelle fejltastninger.

Betaling

Betaling af din bestilling kan ske hos IT-værkstedet eller via hjemmesiden. Vi modtager betaling med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, eDankort samt internationale betalingskort som Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro og JCB. Din sikkerhed betyder meget for os, og betalingen foregår derfor på en SSL-krypteret side. På den måde er det kun kortindløseren, der får adgang til dine betalingsoplysninger, og Reppy.dk kan på ingen måde se eller gemme disse data. På den måde sikrer vi dig bedst mulig håndtering af din betaling, når du handler hos os.

Ved din godkendelse af betalingen, reserveres pengene på din konto, men vi trækker først beløbet, når din enhed bliver repareret eller serviceret. Du modtager desuden altid en kvittering for dit køb via e-mail. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til info@reppy.dk.

Som kunde hos Reppy.dk må du maksimalt benytte én rabatkode pr. køb. Du kan altså ikke skrive to forskellige koder på hver 10% og derved få 20% i alt. Det er den første kode, du skriver, der er gældende. Alle reparationspriser på Reppy.dk er angivet i danske kroner (DKK) inkl. dansk moms (25%).

Priser

Da Reppy.dk indhenter informationer fra mange parter, kan vores priser variere løbende, hvorfor der ikke kan garanteres en pris udover i købsøjeblikket. Prisen anses derfor først gældende, når du i dit køb er nået til “Bekræft”, og er klar til betaling.

Ordrebehandling

Når vores kunder har gennemført en betaling, oprettes kunden i vores system og får adgang til den bestilte service under ”min side” efter betalingen.

Endelig aftale mellem dig som kunde, og et IT-værksted i forbindelse med booking/bestilling af reparation eller service anses først for indgået, når din booking er modtaget og bekræftet af IT-værkstedet eller Reppy.dk.

Din ordre kan derfor først anses som bekræftet, når IT-værkstedet har registreret, og angivet at de kan levere din vare. Dette sker typisk inden for 10-20 minutter.

Fortrydelsesret i forbindelse med reparationer

Fortrydelsesfristen på 14 dage løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret, før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen påbegyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret. Rimelige omkostninger dækker over materialer og arbejdstid. Proceduren for at udøve fortrydelsesretten er som ovenfor beskrevet.

Returret

I henhold til dansk lovgivning betegnes smartphone, tablet og computer reparationer som en tjenesteydelse. Der ydes derfor ingen returret på vores services.

Reklamation

Hos Reppy.dk yder vi 24 måneders reklamation.

Indsamling af oplysninger

For at kunne købe fra Reppy.dk, kan vi bede om oplysninger med henblik på at yde den bedst mulige service. Al korrespondance vil blive indsamlet og opbevaret strengt fortroligt, især i forhold til salg, support og regnskaber, herunder e-mails. Dette kan ske via telefon, e-mail, brev eller direkte via vores hjemmeside.

Adgang til indsamlede oplysninger

Hvis dine personlige identificerbare oplysninger ændres, eller hvis du ikke længere ønsker vores service, kan du rette, opdatere, slette eller deaktivere ved at logge ind på ”min side”.

Ordre og transaktioner

Hvis du køber et produkt fra os, kan vi anmode om visse personligt identificerbare oplysninger fra dig. Du kan blive forpligtet til at give kontaktoplysninger (såsom navn, e-mail og postadresse) og betalingsoplysninger. Vi bruger disse oplysninger til fakturering og til udfyldning af din ordre. Hvis vi har problemer med at behandle en ordre, vil vi bruge disse oplysninger til at kontakte dig. Beløbet hæves fra kundens konto inden for 2 bankdage efter afsendelse af ordre. Der er ingen ekstra transaktionsgebyr.

Kommunikation

Reppy.dk anvender personligt identificerbare oplysninger til vigtig kommunikation, såsom e-mails, konti oplysninger og kritiske oplysninger om tjenesten. Vi kan også bruge disse oplysninger til andre formål, herunder nogle salgsfremmende e-mails. Hvis en kunde på noget tidspunkt ikke længere ønsker at modtage sådan korrespondance, kan denne anmode om at blive fjernet fra enhver postliste ved at sende en e-mail på info@reppy.dk

Misbrug af vores rettigheder

Vi forbeholder os retten til at videregive dine personlige identificerbare oplysninger, som kræves ved lov, og når vi mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder og / eller overholde en retssag, en retskendelse eller juridisk proces på vores hjemmeside. Links De vilkår og betingelser, der er fastsat i denne fortrolighedserklæring, dækker kun domænenavnet Reppy.dk.

Ændringer til Handelsbetingelser

Hvis vi beslutter at ændre vores fortrolighedspolitik, vil vi offentliggøre disse ændringer på hjemmesiden og andre steder, vi anser for at være hensigtsmæssige. Således er du klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger det, og under hvilke omstændigheder. Vi forbeholder os ret til at ændre fortrolighedserklæring når som helst, så kunden skal gennemgå den ofte. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne politik, vil vi underrette dig her, via e-mail, eller ved hjælp af en meddelelse på vores hjemmeside.

Andre forhold

Reppy.dk sigter altid efter de bedste services, hvorfor vi altid vil forberede og opdatere hjemmesiden, så kunden er sikret de bedste priser, tilbud, beskrivelser af vores services og andre oplysninger. Det kan derfor opstå, at vi har tastefejl, fejl i vores priser, tilbud eller generelle beskrivelser. Finder eller opdager vi fejlen på Reppy.dk efter kundens bestilling, kontakter vi kunden hurtigst muligt. Kunden oplyses herefter om rettelsen. Såfremt vi ikke kan få fat på kunden, forbeholder vi os retten til ikke acceptere kundens tilbud.

Force Majeure

Reppy.dk er ikke bundet af handelsbetingelserne, såfremt forsinkelse med levering eller manglende overholdelse af vores forpligtelse skyldes begivenhed, som vi ikke selv kan kontrollere eller er herre over.

Lov og værneting

Aftaler indgået mellem Reppy.dk og kunden under anvendelse af ovenstående betingelser er underlagt dansk ret. Tvister som udspringer af brugerens køb af services hos Reppy.dk, herunder handelsbetingelserne omfang eller gyldighed, skal indbringes, og er underlagt dansk ret. Har kunden spørgsmål til handelsbetingelserne, er kunden velkommen til at kontakte os telefonisk eller på e-mail, hvor vi sidder klar og besvarer henvendelser hurtigst muligt.