Oversigt over mærker og modeller - Reppy.dk

Mærker og Modeller

Beskrivelse af mærker og modeller

Apple

Apple er en amerikansk it-virksomhed stiftet af bl.a. Steve Jobs, og deres primære forretningsområde er IT-produkter, som f.eks. iPhones og iPads. Alle med deres egen software kaldet iOS. iPhones er blandt verdens mest solgte smartphone. iPads er også en klar favorit blandt tablets, da den er nem og god at have med på farten. Vi ved godt, hvor ærgerligt det er at ødelægge sin iPhone eller iPad. Eftersom iPhones og iPads er meget dyre, så tænker du nok, at du vil blive ruineret af at få sendt din iPhone eller iPad til reparation, men bare rolig. Skal din iPhone eller iPad repareres, vil den ønskede reparation aldrig være mere end få klik væk. Vi giver dig her en enestående mulighed for at bestille den ønskede iPhone reparation nemt og hurtigt via vores hjemmeside. Uanset om det gælder en ødelagt skærm, et dårligt batteri, eller hvad det nu måtte være, så kan vi hjælpe dig med at sammenligne priser og finde det it-værksted, i dit område der fikser din iPhone eller iPad til lige den tid og pris du ønsker.

Samsung

Samsung Group er en sydkoreansk multinational virksomhed, dog er de mest kendt for deres IT-produkter fra deres datterselskab Samsung Electronics. Her er det de populære modeller som Samsung Galaxy smartphones og Samsung Galaxy tablets, som begge bruger Android Software, der hitter verdenen over. De har smartphones og tablets i forskellige prisklasser, alle med høj ydeevne og et super flot design. Der er noget for enhver smag! Men selvom Samsung er kendt for cutting edge teknologi og smart design, så kan det være svært at undgå at få skader på dit Samsung produkt. Skulle uheldet dog alligevel være ude, og din Samsung Galaxy smartphone eller tablet har fået en ødelagt skærm eller et dårligt batteri, så hjælper vi dig med at sammenligne it-værksteder i hele Danmark, som kan reparere skader som knust glas, ødelagt display, flækket skærm, knust bagcover, defekt batteri og meget mere. Du behøver derfor ikke undvære dit Samsung produkt i alt for lang tid.

Huawei

Huawei er en kinesisk multinational netværks- og telekommunikationsudstyr- og servicevirksomhed. Huawei er også den største kinesiske netværks- og telekommunikationsudstyrs- leverandør, og ligger blandt de 10 største mobiltelefonproducenter i verdenen. Desuden er det verdens næststørste leverandør af mobil-telekommunikationsudstyr i verden. Huaweis produkter indbefatter bl.a. mobiltelefoner, smartphones og tabletcomputere mm. Huawei produkter har en masse gode funktioner, og er af super god kvalitet, men det hænder desværre, at de går i stykker på den ene eller den anden måde. Det kan være, at batteriet pludselig ikke lader op, eller du får problemer med skærmen, da den måske er gået i stykker efter et slag eller en tur på fliserne. Vi hos Reppy.dk ved, at det er irriterende, når telefonen ikke virker, som den skal, og vi vil sætte alt ind på at hjælpe dig med at gøre din telefon fuldt funktionsdygtig igen, ved at finde det it-værksted, der passer dig!

Honor

Honor er navnet på en smartphone og tablet mærke, der faktisk er ejet af Huawei. Honor er en producent, der går meget op i at sælge billige produkter, og dette kan lade sig gøre pga. den forretningsstruktur, som de har valgt at køre til deres mærke. Men det betyder ikke, at deres produkt er ringere end andre, og at de ikke går lettere i stykker end andre mærker. Også her kan skærmen blive ødelagt, der kan være problemer med batteriet eller noget helt tredje, der kræver en udskiftning. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad der skal repareres eller udskiftes ved din Honor smartphone eller tablet, kan vi hjælpe med at finde et it-værksted, der kan diagnosticere den for dig og evt. reparere den, hvis du skulle ønske det.

Sony

Sony er et japansk multinationalt elektronikfirma, som stort set alle kender, da de producerer smartphones og tablets samt meget mere. De har taget verdenen med storm med deres Sony Xperia smartphones og Xperia tablets. Med alt det som de laver, og har lavet, hos Sony, er det ikke overraskende, at de ligger blandt de førende elektronikmærker i hele verden. De har en klar vision om at levere oplevelser, som er langt ud over ens fantasi, til deres brugere. Selvom Sony er et super godt mærke, kan det være svært at undgå, at de går i stykker, præcis lige som alle andre mærker. Det kan ske, at du taber den og ødelægger skærmen, så du skal have en skærmudskiftning på dit kæreste eje, nemlig din Sony smartphone. Det kan også være at den er gået i stykker indvendigt, og der så er brug for en eller flere reparationer. Derfor er Reppy.dk der til at hjælpe med at finde lige det it-værksted, som passer til dig. Så er skærmen ødelagt, virker batteriet ikke mere, eller måske noget helt tredje? Så sammenlign priser på reparationer, og book derefter en reparation hos et it-værksted igennem os!

OnePlus

OnePlus er en kinesisk smartphoneproducent, der igennem de sidste få år har fået stor popularitet, bl.a. med deres flagship smartphone modeller, heriblandt OnePlus 6 der blev lanceret i maj 2018. Det er ikke, kun den billige pris der gør at det er et populært mærke, de laver også smartphones i super god kvalitet med en masse features. Der er noget for enhver smag, der er bl.a. mange brugere der roser deres kamera og styresystem, OxygenOS. Derfor skal det selvfølgelig helst blive ved med at fungere perfekt, så du igen kan komme ud og tage en masse billeder og surfe alt det på nettet, som du har lyst til. Derfor er det også afgørende, at kameraet og skærmen ikke er ødelagt, men også at din software og dit batteri fungerer korrekt. Sammenlign priser og book en tid ved et af de it-værksteder i dit område, så du kan få foretaget en reparation, så har du hurtigt din smartphone tilbage igen.

LG

LG, eller LG Electronics, er en multinational elektronikvirksomhed med hovedsæde i Seoul i Sydkorea. De har specialiseret sig i at fremstille alle slags elektronik fra fjernsyn til smartphones og tablets. LG kan dog stadig betegnes som en relativ lille spiller på det globale marked for smartphones, men de er også karakteriseret ved deres høje kvalitet, store brugervenlighed og smarte designs. Det er aldrig sjovt, hvis ens telefon går i stykker. Uanset om der er tale om en flækket og ødelagt skærm, et defekt kamera, en softwarefejl eller et ødelagt batteri, så er vi i dag så afhængige af vores smartphones, at det kan være svært at leve uden dem. Hos Reppy.dk har du mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside, til lige det it-værksted og de priser du synes bedst om. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter.

HTC

HTC er en taiwanesisk mobil- og smartphone producent, som faktisk startede ud med at producere mobiltelefoner for andre selskaber til de mere avancerede og krævende brugere. Siden da har de udviklet sig til at lave smartphones, som alle kan bruge, med Android styresystem. De fokuserer primært på smartphones, men de har produceret 2 tablets. De er derfor nu iblandt verdens største smartphoneproducenter, også med en stigende popularitet i Danmark. Deres produkter er kendetegnet ved at bestå af noget af den bedste teknologi, og deres designs er også blandt nogle af de mest eftertragtede på smartphonemarkedet, da de er så brugervenlige med et stilfuldt design. Selvom HTC er en producent kendt for den gode kvalitet, er det ikke en smartphone, der aldrig vil kunne gå i stykker. De mest almindelige skader som ses på HTC smartphones inkludere ødelagte skærme, defekte batterier eller et ødelagt kamera. Alle disse skader kan heldigvis repareres, ved at du finder et it-værksted, der kan hjælpe dig og evt. skifte skærmen, batteriet eller bare hjælpe med at diagnosticere hvad der er galt. Book en reparation på et it-værksted igennem Reppy.dk, og slip for at skulle undvære din smartphone i længere tid.

Microsoft

Microsoft er et af verdens største it-firmaer, og er grundlagt i USA af Bill Gates og Paul Allen, og producerer i dag alle mulige elektroniske produkter og programmer. Vi kender alle Microsoft med deres Windows styresystem og Office programmer. Vi kan nærmest ikke undgå nogensinde at bruge disse produkter, men det er typisk på computere, men de har altså også smartphones! Lige på dette område har de haft svært ved at hamle op med deres andre store konkurrenter som Appel og Google, men de har produceret Windows smartphones, så du faktisk går rundt med din egen lille pc i lommen eller tasken, og siden da har de opkøbt Nokia. En af deres mest kendte smartphones er deres Microsoft Lumia modeller, der kører med Windows 10, så den har de samme funktioner som din pc, og den er af god kvalitet. Men ligesom din pc, holder den desværre ikke til at blive tabt eller spildt vand ud over, og hvad gør du så? Jo, du finder den ønskede reparation, sammenligner priserne og vælger lige det it-værksted, som du vurderer, har de nødvendige reparationer og gode priser. Når du har booket din reparation, er du godt på vej til at have din Microsoft smartphone tilbage, så du kan komme videre på farten.

Nokia

Nokia er en finsk virksomhed, som er mellem verdens største producenter af mobiltelefoner og smartphones, selvom de i nyere tid har fået store konkurrenter iblandt alle de andre smartphoneproducenter. Nokia var i starten af det nye årtusinde klart verdens største producent af mobiltelefoner, hvem husker ikke at sidde og spille Snake på deres 3510’er? Men siden da har Nokia været igennem en kæmpe udvikling, og er siden da blevet opkøbt af Microsoft, hvilket betyder, at de nu er en af de få producenter, der kører Windows som styresystem på nogle af deres smartphones, heriblandt deres Lumia serie, men de har også smartphones, der har Android. Nokia telefoner har altid haft et ry for at have en super god kvalitet og være meget modstandsdygtige, men de kan altså ikke overleve alt, desværre. Derfor kan det være lidt af en udfordring når man pludselig står med en smartphone der ikke længere fungerer som den skal eller har en ødelagt skærm. Langt de fleste skader der ses på en Nokia smartphone er overfladiske skader eller defekter. Her er det typisk flækkede skærme og defekte kameraer eller lignende, som vi ser. Det positive ved disse skader er, at de normalt er hurtige at reparere. Her kan man udskifte de enkelte dele, så du kan få din telefon tilbage hurtigst muligt. Hvis din telefon på den anden side oplever software-relaterede problemer, så kan der gå lidt længere, før din telefon er klar. Men dette vil vi selvfølgelig informere dig om. Du kan i løbet af få minutter have sammenlignet priser på din reparation, fundet et it-værksted og have booket en reparation igennem os.

Alcatel

Alcatel-Lucent, også bare kaldet Alcatel i daglig tale, er en multinational virksomhed, som laver telekommunikationsløsninger. Virksomheden har hovedsæde i Paris, Frankrig. Den 15. april 2015 blev det offentliggjort, at selskabet har indgået aftale med Nokia om, at Nokia overtager Alcatel. I 2017 udkom deres Alcatel A50 LED, som var den første af deres smartphones med Android styresystem. Oplever du software/firmwareproblemer med din Alcatel smartphone? Kører operativsystemet langsomt, hakker det, eller genstarter det pludseligt? Lukker dine yndlingsapplikationer eller svarer de slet ikke? Disse fejl er helt almindelige softwareproblemer på smartphoneenheder. Hvis du oplever sådanne problemer med din Alcatel enhed, så kan du igennem os, hos Reppy.dk, i løbet af få minutter have booket din reparation til din smartphone hos en af vores mange it-værksteder.

Acer

Acer har også lavet smartphones! Den taiwanesiske producent er godt nok mest kendt for at lave computere på et prisniveau, hvor de fleste almindelige mennesker kan være med, men siden 2012 har de også produceret smartphones. Derfor er de lidt ligesom Microsoft med idéen om at producere små computere, som du kan have med på farten, bare som en smartphone i stedet! Uanset hvor god kvalitet den måske er, så nytter det ikke meget, hvis skærmen bliver ødelagt af at du taber den. Så skal du have skiftet skærmen, batteriet eller have en anden type reparation, så er Reppy.dk det nemmeste og hurtigste sted at finde et it-værksted. Du kan i løbet af få minutter have sammenlignet priser på din reparation, fundet et it-værksted og have booket en reparation igennem os.

ASUS

Asus er en multinational computer hardware- elektronikvirksomhed fra Taiwan. Virksomheden producerer mest bundkort og grafikkort til pc'er samt bærbare computere, men på det seneste også har udvidet produktionen til at omfatte smartphones og LCD-skærme og andre computerrelaterede produkter. De har bl.a. deres flagship smartphone modeller med navnet ZenFone, som kører med Android, og skulle have et super godt batteri, og generelt bare være god kvalitet. Men uanset hvor godt batteriet er, er det ikke sikkert, at det holder evigt desværre. Der kan ske så mange uventede ting, der ødelægger batteriet, så det har behov for at skifte. Eller er dit ladestik måske gået i stykker så du slet ikke kan oplade din ZenFone? Uanset hvad problemet skulle være, kan du nemt og hurtigt sammenligne priser og book en tid ved et af de it-værksteder i dit område, så du kan få foretaget en reparation, så har du hurtigt din smartphone tilbage igen.

Sony Ericsson

Sony Ericsson er en multinational mobiltelefonproducent fra Sverige. Virksomheden er datterselskab til Sony, som også ejer dem den dag i dag. Sony overtog Ericssons andel i selskabet den 16. februar 2012. De smartphones, som de fremstiller, kører på Android styresystemet. Det er især deres velkendte Xperia serie, der hitter på markedet. De går meget op i kamerakvaliteten, lyd og design. Skulle det derfor ske, at din Sony Ericsson smartphone har et defekt kamera, en ødelagt skærm eller en højtaler der simpelthen bare ikke virker, ja, så kunne det godt tænkes, at du skulle få den sendt til reparation et sted. Det er her Reppy.dk kommer ind i billedet. Vi hjælper dig med at finde rundt i den jungle af it-værksteder, som der findes, giver dig priserne, og det eneste du skal gøre, er sådan set bare at vælge, hvor og hvornår du vil have din smartphone repareret.